perjantai 21. tammikuuta 2011

Ihan vaan kuvia

Perusarkea...


Ulkoilua. Naapurin kisutkin tulivat seuraksi ulkopuuhiin :)
rentoutumista...


askartelua...

iltakylpyjä ja iltapuuhia...

♥ Siinähän sitä ♥

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Emmi: Kiitos :) Ja kiitos samoin ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia söpöstä neidistä ja niin mainiot nuo, joissa Nasu saa kyytiä :D
  Mukavaa viikkistä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Mukavia arkisia touhuja, niin tuttuja meilläkin..

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, taitaa olla neiti tottunut jo kameraan kun ei välitä kuvaamisesta. ja aivan ihana kissa teidän naapurilla :)

  VastaaPoista
 6. Saako kysyä, että mikä haalari noissa ylimmissä kuvissa on tytön päällä :) ?

  VastaaPoista
 7. Minä voisin udella minkä kokoinen tuo ylimmissä kuvissa oleva haalari on? Olen vähän kahden vaihella minkä koon itse tilaisin :)

  VastaaPoista
 8. SiniK: Kiitos :) Teille myös ihanaa viikonloppuna!

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos, välillä onkin kiva kuvailla juuri näitä ihan arkisimpia juttuja joita tulee harvemmin tallennettua :) Ja kiitos sitä samaa teille!

  Henna: Juu neiti ei juuri kamerasta välitä. On kai raukka jo niin tottunut että äiti heiluu aina kameran kanssa :)

  Anonyymi: Toki saa kysyä :) Tilasin haalarin ellokselta. Siinä on tuommonen kuminen pinta ja sisällä on fleecevuori eli juuri passeli tämmöisillä talven loskakeleillä käytettäväksi. Sanoisin että paksuus ja materiaali yleensä on hyvin samantyyppinen kuin ticketin rubber rain w fleece puvuissa. Tässä vaan hinta vähän eri luokkaa :) Tilasin tämän semmoisella elloksen -50% alekoodilla ja hintaa jäi alle 20e. Toivottavasti tästä oli jotain apua.

  Jennies: Jos tarkoitat tuota samaista elloksen kurapintahaalaria niin meillä on koko 92cm joka on juuri sopivan reilu. Saattaa mahtua vielä syksylläkin jos hyvin käy :)

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle jotain. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitokset vastauksestasi, tarkoitin siis juuri tuota Elloksen haalaria. Uskalsin nyt tilata meille koon 86 cm kun meidän tyttö on toukokuun lopussa (09) syntynyt ja oli 1,5 v. neuvolassa marraskuun lopussa juuri saman kokoinen kuin Ceela oli omassa 1,5 v. neuvolassaan, niin meille tuo 92 olisi varmaan vielä liian iso tällä hetkellä. Kaikki vaan kovasti varoittelevat, että tuo haalari on hirveän pientä mitoitusta niin halusin varmistaa välttääkseni harhaostoksen :)

  VastaaPoista
 11. Emmi: Oi ihanaa, kiitos ♥

  Jennies: Oleppas hyvä. Tuossa haalarissa on tosiaan vähän erikoiset mittasuhteet! Niska-haara ei ole mitenkään kovin pitkä, mutta esim. hihat on tosi pitkät ainakin meidän haalarissa. Uskon kyllä että teidän neidille pitäs mahtua se 86cm ainakin kevään ajan. Pidetään peukkuja että koko menee nappiin :)

  VastaaPoista
 12. Kivoja kuvia! :)
  ...Ja munkin blogissa on sulle jotain :)

  VastaaPoista