sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Pulkkamäessä!

Tänään oli aivan ihana sää ulkoiluun. Lähdimme heti neidin päiväunien jälkeen rinteeseen nautiskelemaan ulkoilmasta :)


Välitankkaus: kaakaota ja berliininmunkkia. 
Linssi veti sisällä ihan huuruun, mutta kyllä tästä varmaan oleellisin käy ilmi, munkki oli aika herkkua ♥

Ceela olisi viihtynyt mäessä vaikka kuinka kauan! Neiti oli niin kiinnostunut laskettelijoista ja toisten suksista, että melkein teki mieli käydä vuokraamassa pikkuruiset sukset ja antaa pienen kokeilla. Itse aloitin laskettelun 3-vuotiaana, ja siirryin sitten myöhemmin lautaan. Tarkoitus olisi Ceelan kanssakin pari ensimmäistä vuotta treenata suksilla ja jos neitiä kiinnostaa niin jossain vaiheessa sitten hankkia se lautakin. 


 Tässä vielä Ceelan hurjapää setä näyttää mallia pienemmälle :)

Tuli kyllä hurja kipinä lähteä itsekin pitkästä aikaa rinteeseen...
8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja mukavan kuuloinen päivä !

  Me ollaan menossa helmikuun lopulla Tahkolle, jossa miehen vanhemmilla mökki. Tänä talvena ei olla vielä käyty, mutta normaalisti ollaan siellä lähemmäs kymmenen kertaa per talvi käyty laskettelemassa. Tänä talvena Lumia saa vielä laskea pulkkamäkeä mutta viimestään sitten parin vuoden päästä ihan suksilla mäkeen. Ukki on luvannut jo ensi talveksi sukset ostaa jos niitä tarvitaan ja opettaa neitiä, taitaakin siinä touhussa tulla ukilla ja isillä kiista kumpi saa opettaa :D
  Mä ite oon ihan onneton suksilla, ja niiden kanssa itteni telonu moneen otteeseen, lauta on itselle ominaisempi :)

  Voi ei malttas millään odottaa,kun kasvaa ja niin paljon enemmän voi tehdä ja harrastaa lapsen kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Miten te noita hissejä käytitte, menittekö pulkan kanssa hississä vaiko vain nousitte mäen kävellen ylös. Meillä ei tyttö pysynyt murtsikoilla edes pystyssä, mutta neiti 3v osaa laskea jo ilman valjaita itse ja meni ankkurihississäkin minun jalkojen välissä <3

  VastaaPoista
 3. Kiva ulkoilureissu ja voi nam tuota kaakao&munkki-tankkausta :-D

  Jännää miten en ole itse huomannut meidän tytön puvusta, että nuo heijastimet ovat takanakin noin hyvät! Ja meilläkin tuon saman puvun parina on useinmiten Tinttu.comin pupuhattu :-D Samiksia!

  VastaaPoista
 4. Lumian äippä: Tahko on kyllä kiva paikka, pitäs itsekin lähteä käymään siellä pitkästä aikaa. Kyllä mä luulen että Lumia menee ensi talvena jo ihan täysiään suksilla, ei muuta kuin neiti mäkeen vain :)

  Viisikon äiti: Ei me käytetty hissejä ollenkaan, vaikkakin noilla lastenhisseillä olis varmaan päässyt pulkallakin ylös :) Ja luulempa että murtsikoilla voipi ollakin pienen lapsen vaikeampi pysyä pystyssä. Laskettelumono taas tukee niin tehokkaasti jalkaa että pitää paremmin pystyssä vaikka tasapaino vähän olisikin hakusessa. Ceelahan on nyt jokatapauksessa niin pieni vielä että jos päädytään suksia kokeilemaan niin kokoiluaika täytyy olla ihan minimaalinen.

  Jassu: Heh, kaakao&munkki ovat aivan ehdottomia rinneherkkuja :) Noi molon heijastimet ovat kyllä vertaansa vailla, tuntuu että lapsi näkyy hyvin joka suunnasta. Ihanat samikset meillä :)

  VastaaPoista
 5. Hauskalta näyttää! :) Meillä olis kans noi rinteet tossa muutaman kilsan päässä ;) Toistaiseksi käyty myös vain pulkkamäessä joskus. Olen ajatellut että Sohvin pitäisi ensin oppia hiihtämään ennenkuin laskee (en kyl tiiä pitääkö oikeasti olla näin?), ja se onkin nyt hiihtokoulussa :) Itse kävin nuorempana paljonkin mäessä, viime vuosina en enää lainkaan, on vain jäänyt.

  VastaaPoista
 6. heips! täällä kahden neidin äiti joka uusi lukija :) tosi kiva blogi sulla!
  Missä rinteessä olettekaan laskemassa tässä?

  -SINDI

  VastaaPoista
 7. Terhi: Minkäs rinteiden läheisyydessä te asustelette? Meilläkin onneksi edes toi minirinne täällä omassa kaunpungissa, jos tuo neiti sattuu harrastuksesta joskus innostumaan niin ei tarvii aina niin kauas lähteä kuskaamaan :) Mä en itse asiassa tiedä onko tosta hiihtämään/laskettelemaan opettamisesta mitään tiettyä suositusta. Oma järki vaan sanoo että tehdään niinkuin hyvältä tuntuu :)

  Anonyymi: Jee, kiva saada uusia lukijoita :) Ja kiitos, mukava kuulla että meidän arkiset höpötykset miellyttää! Ollaan laskemassa tässä kotikaupungin pikkumäessä elikkäs Porvoon kokonniemessä :)

  VastaaPoista
 8. Himoksen :) Eka katsoinkin että oletteko täällä olleet kun näytti niin samalta, mut sisäkuvat näyttivätkin sit jo erilaisilta.

  VastaaPoista