lauantai 15. tammikuuta 2011

♥ Ulkoilua ♥

Tänään oli täydellinen ulkoilusää :)
♥ ihanaa ♥

8 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia. ♥ Pieni selvästi nauttii. Ihana tuo lumen nuolemis -kuva. :)♥

  VastaaPoista
 2. Ihania ulkoilukuvia ja punaposkinen neiti :)
  Lumikin näyttää maistuvan :) Muistan hämärästi, miten sitä itsekin tuli pienenä maisteltua lunta ja hyvää se taisi olla, kun niin usein sitä piti suuhun laittaa :D

  VastaaPoista
 3. Ihana ja suloinen Ceela :). Mahtoi olla kiva reissu pikkuiselle.

  VastaaPoista
 4. Oi! Ihan mahtavia kuvia!
  Ceela on taas niiiiin suloinen. <3

  VastaaPoista
 5. Mä olen monesti ihaillut kuinka tuo lollypop väri sopii teidän tytölle :) Se hempeä cupcake takkikin olisi varmasti kaunis Ceelalla. Oletko tilannut?

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmakuvia! Ja hienosti on äiti oppinut käyttämään uutta kameraansa ;).

  VastaaPoista
 7. Sirkku: Kiitos :) Ceela tosiaan rakastaa ulkoilua ja tietysti myös lumen syömistä!

  Tiina: Kiitti :) Kyllä sen lumen on pakko maistua hyvälle kun lähes kaikki pinet sitä tykkää syödä. Itse muistan että lapsena tiputettiin talon katolta jääpuikkoja ja syötiin niitä!

  Marika: Voi kiitos! Kyllä neiti nauttii tosiaan ulkotouhuista. Se hyvä puoli on täällä metsän keskellä asumisessa että leikkipaikkoja riittää omassa pihapiirissä yllinkyllin :)

  Emmi: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitoksia! Olen kyllä samaa mieltä että tuo väri käy meidän neidille kuin nenä päähän. Varsinkin ulkona lunta vasten tuo väri on aivan ihana. Ja kyllähän minä sorruin tilaamaan sen cuppiksen pilkkutakin joten sitä päästään ihailemaan neidin päällä sitten keväämmällä :)

  Anni: Kiitos :)

  Saija: Voi kiitos! Oon kuvaillu nyt vaan noilla automaattisäädöillä ja niissäkin riittää vähäksi aikaa ihmettelemistä, mutta onhan tuolla aivan ihana kuvata kun kuvien laatu on ihan jotain muuta kun sillä vanhalla. Nyt oikeastaan harmittaa vain se ettei tullut hankittua kunnon kameraa paljon aikaisemmin!

  VastaaPoista