torstai 13. tammikuuta 2011

Testailua

Täällä on yksi onnellinen Äiti kenellä on uusi kamu :)

Pähkäily on vihdoin päättynyt ja uusi "perheenjäsen" canon eos 500d kotiutunut. Nyt vaan harjoitellaan toimintoja ja kuvaillaan, opetellaan, tutustutaan toisiimme.

Tästä se lähtee......ja harjoittelu jatkukoon!


ps. Edellisen postauksen Minna, ilmoitteleppa haluatko sen denimtakin vai laitanko uudelleen myyntiin?8 kommenttia:

 1. Heiii, mä sain tänään ton ihan saman!
  Harjoittelemaan en ole vielä kerennyt, mutta automaatilla varmaan mennään niin kuin edellisissäkin! ;)
  Mutta ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta kaverista! :-D
  Ja voi apua tuota Ceelan ensimmäistä kuvaa - niin suloinen!!!

  VastaaPoista
 3. Vau, uusi kamera olis meillekin enemmän kuin tervetullut. Kylläpäs neiti syö nätisti:)

  VastaaPoista
 4. Uusi kamera, mahtavaa :) Mäkin haluaisin järkkärin, nyyh. Teidän tyttö on kyllä niiiin nätti!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut täältäkin :) kyllä ne otokset aina uudella kameralla paranee, ja vielä järkkärillä. Ihan varmaan saat erilaisia lähikuvia kuin ennen? Mä päädyin siihen Canonin Powershottiin, tuntuu että joo valoa on mutta ei tarpeeksi silti tarkkuutta, vaikka pikseleitä ja zoomia onkin molempia yli 12...

  VastaaPoista
 6. Emmi: Hei mahtavaa, mehän ollaan sitten kamera-samiksia :) Minäkin kuvailen vasta pelkillä automaattisäädöillä, mutta olisi kyllä mielenkiintoista oppia itsekin sitä jotenkin säätelemään (kuulostipa tosi ammattimaiselta) ;)

  Jassu: Uusi kamu on kyllä tosi kiva! Niin ja kiitos, onhan tuo puuronaama aikas suloinen :)

  Unelma Säleikkö: Juu mä olin kyllä niin ansainnu uuden kameran, meinas jo itku tulla sen 70e maksaneen herätysostos kameran kanssa joka oli ihan susi! Niin ja tämä nätisti syöminen on aika uusi taito. Vielä pari kuukautta sitten puurot rapattiin pitkin keittiön seiniä ja spagetit löytyi usein lattialta! Ja äidin hermonriekaleita sai kerätä ympäri kämppää ;) Luojan kiitos parannusta on tapahtunut huimasti. Tosin tyttö on edelleen tosi ronkeli eikä suostu esim. päiväkodissa syömään juuri ikinä lämmintä ruokaa! Että älä anna kuvien hämätä :)

  maman: Voi kiitos :) Voin suositella kyllä järkkäriä jo näin 2päivän perusteella. Itse sijoitin veronpalautusrahani tähän ja tuskin tarvitsee katua!

  Aarre: Voi kiitos ♥

  Anni: Kiitos :)

  Terhi: Kiitti :) Ero kuvien laadussa on ihan huima! Juuri ihmettelin miehelle että näissä kuvissa näkee esim. silmän eri värisävyt kun vanhalla kameralla kuvattaessa sai ehkä hyvällä valolla juuri ja juuri selvää minkä väriset silmät ylipäätään kuvattavalla on :) Harmi jos se powershotti ei vastannutkaan odotuksia, sitähän minäkin pyörittelin yhtenä vaihtoehtona mutta päätin sitten loppupeleissä että haluan kuitenkin järkkärin.

  VastaaPoista