sunnuntai 23. tammikuuta 2011

♥ Tunnustus ♥

Voi ihanaa, olin saanut stylish blogger award tunnustuksen Pampulan ja Pikkiriikin äidiltä!

Kiitos Emmi :)Tunnustuksen mukana tuli ohje kertoa 7 asiaa itsestään ja jakaa tunnustus eteenpäin 15 blogille!

1. Olen ihmisenä liian kiltti ja murehdin aina miten sanomiseni ja tekemiseni vaikuttavat muihin ihmisiin. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta toisaalta aika kuluttava taakka.

2. olen äitinä ihan samanlainen kuin oma äitini ♥ Elikkäs hyvin lempeä ja hellä. Meillä sylitellään paljon ja rakkaudentunnstuksia lasta kohtaan ei säästellä.

3. Silloin harvoin jos hermostun lapselleni niin koen siitä huonoa omaatuntoa vähintään viikon!

4. Olen pitänyt tätä blogia pian vuoden ja nauttinut tästä tavasta jakaa palasen meidän elämää kaikkien halukkaiden kanssa. Aluksi ajattelin että tätä lukee korkeintaan pari kaveria ja Ceelan mummot, mutta on täällä näköjään muutama muukin käynyt pyörähtämässä :)

5. Olen semmoisessa elämänvaiheessa että toisaalta poden hirveää vauvakuumetta, mutta toisaalta haluan elää tätä hetkeä vielä vain Ceelan Äitinä. Joka tapauksessa tiedän että haluan jossain vaiheessa ehdottomasti Ceelalle sisaruksen/sisaruksia koska se on suuren suuri rikkaus. Terkut vaan mitä ihanimmalle veljelleni :)

6. Olen ihan hirveä huolehtia. Pelkään koko ajan että Ceelalle tai miehelleni tai jollekin läheiselleni sattuu jotain pahaa. Murehdin lähes jatkuvasti jotain. Jos en omia asioitani niin sitten jonkun toisen!

7. Olen iltavirkku ja usein päivitän blogiakin näin iltaisin kun Ceela on jo nukkumassa. Mieheni mielestä minulla on riippuvuus blogistaniaan, joten siitäkin syystä olen vähentänyt iltaista koneella roikkumista ;) Mutta tämä on tässä elämäntilanteessa ainut "harrastus" mikä tuntuu sopivalta. En halua enää töiden jälkeen lähteä kahvittelemaan kaupungille tai puntille yms. mikä vie aikaa lapsen kanssa yhdessä vietetystä ajasta. Varmasti senkin aika vielä joskus tulee. Aika aikaa kutakin ♥

Tällä kertaa tunnustus lähtee eteenpäin näihin blogeihin joita seuraan tiiviisti!
Kiitos ♥9 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta tunnustuksesta!On ollut tosi mukava tutustua sinuun!

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos sinulle Iita! ♥
  Olet kyllä oman tunnustuksesi ansainnut, suloisen Ceelan kuulumisia seuraa kyllä muutkin kuin omat mummot niin mielellään :-)

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos Iita tunnustuksesta <3

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos tunnustuksesta. ♥

  Pakko vielä sanoa, että vaikutat tämän blogisi perusteella todella herttaiselta ihmiseltä. ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos tunnustuksesta! Teidän touhuja on ilo seurata.

  VastaaPoista
 6. Olkaapa hyvät :) Ja kiitos kauniista sanoistanne ♥

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos tunnustuksesta!
  Olet itsekin tunnustuksesi todella ansainnut ♥

  VastaaPoista