tiistai 11. tammikuuta 2011

Meiltä teille?

Blogeissa tuntuu nyt olevan oikea kaappien tyhjennys buumi, joten kokeillaan nyt mekin sitten :)

Laitan nyt ensiksi muutaman kohteen ja jos näille ei löydy tätä kautta ottajia niin naputtelen sitten huutikseen!

Esimmäisenä name iti:n denimtakki koossa 80cm


Takkia on pidetty ns.kauppatakkina ja kunto on siis uudenveroinen. Hp 25e + postikulutMini a ture anorakki koossa 12-18month/ 86cmTakki muuten loistavassa kunnossa, mutta pesussa takin taskun kohdille ilmestyi outo vaalentuma minkä huomaa tietyssä valossa. Mutta esim. noin huivin kanssa pidettäessä sitä ei huomaa. En laita tähän hintapyyntöä tuon "vian" takia, vaan jos joku haluaa niin tarjoa jotain kommenttiboksiin tai spostiin ceelanmetkut@gmail.com


Polarn och pyretin välikausihaalari koko 80cm


 Haalari on paljon pidetty ja muutamasti pesty, mutta todella hyvässä kunnossa edelleen.
Hp 40e + postitEsprit kevättakki kokoa 80cm
 Takki on täysin käyttämätön koska oli meille jo vähän nafti viime keväänä. Laput olen kerennyt jo poistaa mutta takista huomaa kyllä että on käyttämätön. Hp 25e + postikulut


Varaa tuote kommenttiboksiin! Nopeat syövät hitaat :)
10 kommenttia:

 1. Hei, MAT anorakki kiinnostaisi minua!
  Laitoin s-postia :)

  VastaaPoista
 2. Popin haalari kiinnostaa!

  Minkä ikäisenä se oli Ceelalla? Jos vaan sopii 1-1,5 -vuotiaalle, niin ostan pois! Meidän tasan 1 -vuotiaalla on tällä hetkellä popin vaatteista käytössä koko 74 ja joitakin 80 (hihat käännettyinä, mutta silti osa on isoja hartioiden kohdalta). 86 vaatteet ovat aivan liian isoja. Mitä luulet, mahtuisiko meillä päälle nyt kevään ja alkukesän? Tarkoitus olisi lopputalvesta ottaa käyttöön ja käyttää kesän alennusmyynteihin asti ;)

  VastaaPoista
 3. Lumian äippä: Matti varattu sulle :) sovitaan spostilla tarkemmin!

  Eedith: Ceela sai popin puvun 1vuotis synttärilahjaksi ja käytti pukua vielä viime syksynä, eli juurikin siis 1- 1,5vuotiaalle passeli! Olis teille varmasti oikea koko. Laita ihmeessa spostia niin saat sitä kautta tilitiedot ja minä sinun osoitteen :)

  VastaaPoista
 4. Jollei MAT mene, niin mua kiinnostaa se myös :) Tuo denim-takkikin on tosi nätti. Hmm. Minkäikäisenä ollut teillä käytössä?

  VastaaPoista
 5. Heips!
  Jos nuo anorakki ja pop-haalari eivät mene ylläoleville, niin meidän pikkuisempaa neitiä kiinnostaa :) Ja häntä varmasti kiinnostaa muutkin pikkuserkulta ylimääräisiksi jäävät jutut, jos myydä/luopua/lainata haluatte. Terkkuja koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Mä varaan tuon denim-takin! En ainakaan huomannut että kukaan olisi sitä vielä napannut :)
  Laitan s-postia sinulle.

  Minna

  VastaaPoista
 7. maman: Ok :) Ilmoittelen kuinka käy! Nyt en ollut varma kommentista että olitko kenties kiinnostunut ostomielessä tuosta denimtakista? Koska ensimmäisenä siitä kyselit niin katson että minun täytyy varata se ensisijaisesti sinulle joten ilmoittelethan pian oletko siitä kiinnostunut, vai myynkö seuraavalle halukkaalle? Meillä denimtakki on ollut käytössä 1-1,5 vuoden iässä :)

  Jutta: Moikka :) No voihan hitsi eihän mulle tietenkään tullut mieleen että teillä olisi näille kiinnostusta. Lupaan jatkossa kysyä sinulta ensin :) Ceelalta terkut pikkuserkuille!

  Minna: Kuten ehkä huomasit vastauksestani mamanille niin katson että minun täytyy varata tuote sitä ensimmäisenä tiedustelleelle. Jos denimtakki ei mene sinne niin olet seuraavana jonossa :) Täytyy seuraavissa kohteissa täsmentää sitä että tuote täytyy varsinaisesti varata sen halutessaan. Ilmoitan sinulle heti kun tiedän kuinka takin kanssa käy!

  VastaaPoista
 8. En tosiaan ymmärtänyt että se olisi mahdollisesti jo varattu tuolla kommentilla. Mutta minäpäs jään odottelemaan miten käy, kyselinkin tuota takkia jo lokakuussa, joten ei pienet lisäodottelut haittaa yhtään. :D Mutta ilmoittelehan! :)

  VastaaPoista
 9. Heip, voin ilmoitella näin julkisesti että käytyäni läpi ensi syksyyn ulottuvan välikausivaatteiston tulin siihen tulokseen että yhtään takkia ei enää (valitettavasti) tarvita. Eli Minna, ole hyvä :)

  VastaaPoista
 10. Maman: Kiitos ilmoituksesta :)

  Minna: Elikkäs takki on sinulle varattu jos sen haluat :) Laita mulle vaikka spostia jos olet vielä takista kiinnostunut niin vaihdetaan osoitteet ja tilinumerot.

  VastaaPoista