torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenteri

Tänään saatiin vihdoin ja viimein avata se joulukalenterin ensimmäinen luukku :)

Meillä joulukalenterina ihan perinteinen suklaakalenteri.
Jos satun vielä jostain löytämään sen muumihahmo- kalenterin niin sen voisin hankkia,
koska niistä hahmoista olisi taatusti iloa neidin muumitaloleikeissä.
Pakko vaan sanoa että noissa lelukalentereissa on kyllä katteet kohdallaan,
niitä jos sattuu jostain alesta bongaamaan niin kannattaisi ostaa ensi vuoden kalenterit jo valmiiksi jemmaan!

Viime vuonna pidin täällä blogissa ns. joulukalenteria...
ja niin olisi tarkoitus pitää tänäkin vuonna.
Idena olisi se että joka päivä bloggaisi edes yhden kuvan verran vaikkapa jotain joulun odotukseen liittyen.
Tietysti joskus saattaa olla muuta mielen päällä ja kalenteri voi jäädä avaamatta, mutta niin sattaa joskus käydä tavallisen kalenterinkin kanssa, joten otetaan tämä ihan rennolla fiiliksellä :)

Upouusi kalenteri ihmeteltävänä

Äiti, en saa tätä sukkalaata irti :)Äiti, haluan vielä toisen sukkalaan!
Ja tähän pitkä selitys joulukalenterin toimintaperiaatteesta...

ja siitä johtuva harmitus, ja tunteisiin vetoava koiranpentu ilme...
Onneksi isi ei ollut kotona.
Se olis antanut tuolla ilmeellä syödä koko kalenterin tyhjäksi :)


10 kommenttia:

 1. Voi aivan ihana! Suloinen tyttö, kyllä tuolla ilmellä saisi hammasta purra, ettei heltyisi :)Tervetuloa kurkistamaan minunkin blogia, http://pikkukarhunelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Suloinen Ceela jälleen kerran, meillä käytiin myös pitkät miksei saa avata enempää luukkuja keskustelut Neiti melkein 3veen kanssa. ps täällä on ainakin niitä muumikalentereita http://www.lelut24.fi/muumi-joulukalenteri-2011-p-1882.html (tulee tietysti aika kalliiksi kun postaritkin vielä päälle)

  VastaaPoista
 3. Voi miten Ceela onkaan kaunis :) Me avattiin aamulla samasta kalenterista luukku, ja jouduttiin myös hieman kertaamaan joulukalenterin tarkoitusta ;) Meillä taisi tosin se lelukalenteri pelastaa kiukulta, kun ei saanutkaan lisää suklaata. Ihanaa joulun odotusta teille :) -Sohvin äippä

  VastaaPoista
 4. Voi ihana Ceela :). Aika vetoava ilme... Meillä 1,5 v:llä on itse tehty kalenteri, johon äidin pitäisi aina keksiä jotain pientä jännää joka päivälle. Dubloja? Vai mitäköhän sitä jatkossa keksisi, ettei menis ihan suklaalinjalle koko joulukuu :).

  T. Ansku

  VastaaPoista
 5. Eikä, mikä ilme :)
  Meillä käytiin myös pitkä keskustelu siitä, miksei neiti saanut ottaa toistakin prinsessasuklaata (prinsessa suklaakalenteri = prinsessasuklaa) :)
  Meidän neiti yritti vielä käyttää kaikkia mahdollisia keinoja äitiin, lahjonta, uhkailu ja kiristys. -Äiti, jos syön tän leivän niin saan prinsessasuklaan? -Äiti, säkin saat ottaa yhden mun prinsessasuklaan. -En sitten ota enään yhtään mitään, tyhmä äiti! ..mulla oli hiukan pokassa pitelemistä :D

  VastaaPoista
 6. Voi mikä suloinen nuppu neiti siellä mutristelee. =) Isit on vähän sellaisia pehmiksiä tälläisille neideille. =D

  VastaaPoista
 7. Teillä on todella kaunis tyttö! oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaan... :) Meiltä löytyy myös tuo pikkumyykalenteri neidiltä ja ei oikeen meinaa neiti ymmärtää ettei kaikkia suklaita voi syödä heti. :)

  VastaaPoista
 8. Marianne: Juu kyllä se välillä tiukkaa tekee tuon heltymisen kanssa. Nämä pienet kun osaa aika hyvin vetää oikeista naruista että saisivat tahtonsa läpi :) Kiitos, tulen ehdottomasti teille päin vierailulle...

  Merja: Kyllä on varmasti monessa perheessä käyty nämä samat keskustelut :) Eiköhän se pikkuhiljaa taas hahmotu että mikäs se olikaan se kalenterin idea. Ja kiitos linkistä, täytyy kytätä josko laittaisivat kalenterin vaikka aleen, sitten voisi jo vaikka tilatakkin :)

  Sohvin äippä: Hauska kuulla että teilläkin siis ihan sama meininki! Toi lelukalenteri kyllä varmasti helpottaisi sitä yhden suklaan jälkeistä harmitusta :)

  Ansku: Kiitos :) Semmoinen itse tehty oliskin ihana! Sinnehän voi laittaa melkein mitä vain, tarroja, muovailuvahaa, "lahjakortin" hoploppiin tai esim.uimahalliin! Mielikuvitus on rajana :)

  Nanne: Vähänkö ihana toi teidän neidin uhkailu/lahjonta/kiristys yritys :) Miten nämä lapset voikin olla niin fiksuja!

  Janina: Juu kyllä nämä pienet neidit tosiaan ovat aika taitavia kiuputtamaan isit pikkusormen ympärille :)

  Tiina: Voi kiitos, kiva kuulla :) Toi pikkumyy kalenteri oli ainakin ihan meidän näköinen, kun meidänkin neiti osaa välillä olla aikamoinen Myy!

  VastaaPoista
 9. oi ihana ilme!!
  tekisi kyllä tiukkaa ola antamatta vielä yksi suklaa! :DDDD

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Juu kyllä se välillä tiukkaa tekee :)

  VastaaPoista