perjantai 16. joulukuuta 2011

Luukut 15&16

Tarviiko edes selittää miksi jäi eilen illalla postaamatta?
Äiti oli taas vähän väsynyt :)

Käytiin eilen Ceelan ja Ukin kanssa kirjastossa...


 Nämä kuvat räpsitty iphonella kirjaston hämäryydessä,
ja näissä näkyykin aika mainiosti nämä Molon-haalarin
huiput heijastimet :)

Tänään taas pieni neiti pääsi iltasella Mummon kanssa ulos touhuilemaan.
Täälläkin on lumet vähentyneet aika radikaalisti parissa päivässä,
mutta niin vaan olivat saaneet tämmöisen symppiksen 
pikku-ukon aikaiseksi niistä vähistä lumista!

Keli oli kääntynyt taas plussan puolelle joten neiti lähti ulkoilemaan tässä elloksen fleecevuoratussa haalarissa mikä on jälleen osoittanut erinomaisuutensa näillä keleillä. Sisälle tultaessa haalarin sisältä kuoriutuu kuiva ja lämmin tyttö. Haalarille jäi alekoodin jälkeen hintaa noin 25e, ei paha :)
Tosin olen kuullut näistä haalareista myös negatiivista palautetta laadun suhteen, mutta meillä on nyt kahden vuoden kokemuksella ainakin palvelleet loistavasti!

7 kommenttia:

 1. Molossa on kyllä ihan parhaat heijastimet kaikista haalareista! Ja Ceela on aina yhtä suloinen. Uskomattoman kaunis lapsi.

  VastaaPoista
 2. meilläkin on tää :) meni jo rikki kun lapset teki puutöitä, mutta leikkasin tähden mallisen heijastinpaikan ja hyvin on pitänyt paikka vettä vaikka lätäkössä istuiskin :) tosin polvet oli 2½h jälkeen märät eilen, nilkat kuivat kyllä joten jostain se kosteus on hiipinyt läpi. mutta silti mainio 25e puvuksi.

  VastaaPoista
 3. Ihana pikkuinen! Hyvää joulun odotusta toivottelee uusi lukija.

  VastaaPoista
 4. Sini: Eikös vaan :)

  Kata: Voi kiitos :) Ja juu moloissa on kyllä heijastimet ihan omaa luokkaansa!

  Zallaah: Kiva että teilläkin on tykätty :) Harmi tosin jos olet jo joutunut sitä itse korjailemaan, meillä on onneksi tähän saakka kestänyt hyvin ulkona rymyämistä.

  Riitta Sinikka: Voi kiitos, kiva että löysit tänne :)

  VastaaPoista
 5. Onpa tosiaan hyvät heijastimet tuossa Molossa =)

  Mä olen ollut niin tyytyväinen tuohon 25eur "satsaukseen" Elloksen haalarin kanssa. Tähän syksyyn ja alkutalveen se on ollut meillä se ainut oikea haalari. Ihan pelkkää vettä täällä sataa edelleenkin, joten saa nähdä tulee meidän Pompin haalarille käyttöä juuri lainkaan... Onneks on vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
 6. Petuli: Juu Molon kanssa kyllä näkyy varmaan kilometrin päähän :) Kiva kuulla että teilläkin on tykätty tosta elloksen puvusta, se on kyllä ihan paras näille keleille!

  VastaaPoista