lauantai 24. joulukuuta 2011

Luukku 24

Jouluaatto!

Vauhtia, hyörinää, pyörinää, kikatusta,odotusta, jännitystä ja ihmetystä :)

Reipas pieni tonttu pukin sylkyssä :)

Ihania paketteja...

Ikiomat sukset...

Ne oli niin tärkeät että niitä piti heti päästä testaamaan :)

Lasten ilosta tarttui kyllä joulumieli myös omaan sydämeen <3

11 kommenttia:

 1. Olipa ihana postaus :) Hyvät joulunjatkot teille! ♥

  VastaaPoista
 2. Lasten ilo on kyllä joulussa parasta <3

  Hyvää joulupäivää!

  VastaaPoista
 3. onnnellissia joulunpäiviä!!

  VastaaPoista
 4. Sohvi: Voi kiitos, samoin sinne :)

  Johanna: Lasten ilo on todellakin se paras ja aidoin ilo mitä on olemassa :)

  Anonyymi: Kiitos, samoin sinne :)

  VastaaPoista
 5. Meillä mentiin jouluaatto kuumeessä, mutta samallaisella innolla kuin teillä tutkitaan lahjoja nyt meilläkin, kun kuume on selätetty. :) Mukavaa talven jatkoa ja toivotaan nyt Ceelalle oikein hyviä hiihtosäitä! ;)

  VastaaPoista
 6. Ultra kuulumisia tulin urkkimaan:) ja uutta masukuvaakin olisi kiva saada <3

  VastaaPoista
 7. Janina: Ai teilläkin on sairasteltu, voi kurjuus! Ihana kuitenkin että nyt on ilmeisesti toivuttu ja pystytään jo nauttimaan lahjoista :)

  Anonyymi: Koitetaan tänään illalla päivitellä uusimmat kuulumiset :)

  VastaaPoista
 8. Heippa!Olen seuraillut pidemmän aikaa blogiasi ja tykkään kovasti(: Sinulla on nätti tyttö ja minua kiinnostaisi mistä olet bongannut kauniin nimen tytöllesi?Se taitaa olla aika harvinainen,mutta niin nätti nimi.Ihastuin heti nimeen tai olen kuullut nimen ennekin muutta Seela nimenä!
  T:Hannele

  VastaaPoista
 9. Hannele: Voi kiitos, kiva kuulla että pidät nimestä :) Minäkin kuulin sen ensimmäisen kerran Seela muodossa kun eräs sen niminen tyttö oli hoidossa päiväkodissa jossa työskentelin. Ihastuin nimeen ihan heti ja tuumasin miehellekin että jos joskus saamme tytön niin hänelle tulee sitten nimeksi Ceela :) Siinä vaiheessa ei oltu suomessa kastettu yhtään Ceelaa nimenomaan C-alkuisena, mutta meidän Ceelan synnyttä nimikaimoja oli Suomessa kaksi kappaletta. Tällä hetkellä varmasti jo paljon enemmän. Meidän mielestä nimi on todella kaunis ja sopivasti erilainen.

  VastaaPoista
 10. Kyllä ja itsekin olen ajatellut,että kun saan lapsen niin nimi ei saisi olla mikään ns.suosittu,mutta ei mikään liian erilainen (: Katsoin väestörekisteristä niin Ceela nimisiä on vieläkin alle viisi! Mielenkiinnolla odotan poikiesi nimiä,kun sen aika koittaa!Kaikkea hyvää loppuraskauteen. T.Hannele

  VastaaPoista
 11. Hannele: No eipä ole sitten Ceelalla vieläkään montaa kaimaa :) Se on todellakin haastellista keksiä lapselleen sopivasti persoonallinen nimi mikä erottuu mukavasti joukosta. Mulla alkaa jo paniikki iskeä poikien nimistä, mies ei huoli mun ehdottomia suosikkinimiä vaan haluaa jotain tavallisempaa kuin mun ehdottamat, joten saa nähdä millanen perheriita tästä vielä saadaan aikaiseksi :) Pidetään peukkuja että löydetään molempia osapuolia miellyttävät nimet...

  VastaaPoista